График

→ Уверете се, че имате ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕН ЧАС ЗА ТРЕНИРОВКА, за да сте сигурни, че ще има място за вас и ще можете да се включите.

Aко се налага да отмените записания си час, ни информирайте поне ден по-рано, за да не лишите друг от възможност да тренира. При повторна отмяна в деня на тренировката, ще отразим в картата ви посещение.

Можете да проверите в календара по-долу за свободно място и ден по-рано. Моля, отбележете желания от вас ден и час за тренировка и си резервирайте място, като щракнете два пъти върху избрания ден/и в съобщението, което ще се появи отдолу (след вашите данни).
Щом си резервирате място в календара, проверете личната си електронна поща, където ще получите имейл от инструктора, че сте записани.
Моля, обадете се ден по-рано, ако няма да можете да присъствате на тренировката!
Ако сте се затруднили с резервацията обадете се на: 0878 474 260!
Всички са добре дошли! Без ограничения от пол и възраст, важното е да имате желание, а за настроението ние ще се погрижим!

До скоро,
Екипът на BodySpace

Скъпи клиенти на BodySpace,

Степента на трудност на упражненията е съобразена с възможностите и физическата подготовка на присъстващите в залата.
Имаме подходящи тренировки и за начинаещи. Научете повече за тях на тел. 0878 474 260

За тренировката ще са ви необходими:

  • Удобно спортно облекло
  • Усмивка и настроение за добра тренировка

Ако не сте посещавали Пилатес Реформър, MOTR, йога или XBODY и искате да опитате, обадете се на тел. 0878 474 260 или заповядвайте на място в BodySpace на бул. Черни връх 181Д, партер.

△ Rise and shine! It’s BodySpace time!

ОЧАКВАМЕ ВИ!