Биорезонансна диагностика

Биорезонансна диагностика и индивидуални масажни терапии за здраве и баланс с Теди

Всяко тяло има специфични физиологични особености и здравословни проблеми, които изискват индивидуален подход.

В Bodyspace го постигаме с тренировки по Пилатес Реформър и XBODY, съчетани с биорезонансна диагностика и терапии при Теодора Димитрова, физиотерапевт и масажист.

КАКВО Е БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА?

Органите, тъканите и клетките в телата ни имат различна честота, която се определя на атомно ниво.

Биорезонансът е всъщност честотата на нашите тъкани, а диагностиката му измерва електромагнитните им вълни.

Резултатът ни дава ценна информация за физиологичното състояние на всеки орган или тъкан. 

Когато сме “атакувани” от патогени, като алергени и химикали, стресирани сме или имаме вътрешно възпаление, тялото ни реагира с по-ниска резонансна енергия от нормалното, или здраво състояние.

С помощта на иновативен софтуер сканираме тъканите и клетките и диагностицираме има ли промени в тялото.

В общи линии биорезонансната диагностика ни показва общата картина на здравето – как функционират органите и системите в тялото, има ли дегенеративни процеси, и ни дава информация какво да направим, за да оздравим общото състояние на организма.

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД БИОРЕЗОНАНСНАТА ДИАГНОСТИКА?

Биорезонансната диагностиката е бърз и безболезнен процес, който ни дава много детайлна картина за здравословното състояние. На база на резултата веднага назначаваме терапия, като използваме специално разработен софтуер, за максимално custom-made решение.

То може да включва професионални масажи, диета, спорт, цялостен режим и препоръки за по-балансиран начин на живот.

ЗА ТЕОДОРА ОТ ТЕОДОРА

Казвам се Теди и се грижа за здравето ви. Занимавам се с алтернативна медицина близо десет години. Сертифициран кинезитерапевт съм и държа на здравия дух в здравото тяло, вярвайки че пилатесът и XBODY-тренировките, съчетани с терапевтични, дренажни и антицелулитни масажи, допринасят за съвършената ви фигура при един завършен здравословен цикъл на работа и грижа. Съчетано с биорезонансната диагностика, навлизаме още по-дълбоко в грижата за вашето здраве. Биорезонансната диагностика определя холистичното състояние на клетки, тъкани и органи. Изготвя се медицински протокол, на база на който се определят проблемни области, дисбаланс във функции в органи и системи, както и алтернативни решения за вашия балансиран начин на живот.

ЗА ТЕОДОРА И BODYSPACE

Теди е дипломиран физиотерапевт и масажист, специализирал алтернативна медицина в Медицински Институт Чикаго, САЩ. 

Тя е сертифициран терапевт от THERA WELLNESS™ – компания, която развива smart технологии за wellness, съчетавайки традициите на древната източна медицина със съвременната наука, за да разработи алтернативни лечебни терапии.

 Теодора е Wellness Practitioner с разширени познания в сферата на биотерапията от Oberon BioFeedback – технологията за биорезонансна диагностика, която вече е достъпна и в Bodyspace.

Има над 10-години опит в холистичното приложение на етерични масла за терапия и лечение на здравословни проблеми. 

Теодора е Wellness Advocate, ранг Director към световните лидери в ароматерапията doTERRA, както и сертифициран представител на doTERRA Essential Oil Safety Use, AromaTouch Technic и The Science of Blending Essential Oils.

Може би вече я познавате от блестящото ѝ представяне във Fermata 7.

Можете да я срещнете в BodySpace за разнообразни масажи – възстановителен, терапевтичен, дълбокотъканен, спортен, релаксиращ с ароматерапии, с вулканични камъни; лимфен дренаж и антицелулитни масажи, стречинг – Thai massage, терапия с вендузи и релаксотерапия на стъпала.

 

Теодора ще ви препоръча най-подходящата терапия за вас.

Запиши час за биорезонансна диагностика и масаж при Теодора в BodySpace на 0878 474 260