Pilates Cadillac

Ready for a ride to your dream body?

Кортни Кардашиян (‘79), Миранда Кер (‘83) и Кейт Хъдсън (‘79) тренират с Pilates Cadillac… и имат жестоки талии, дълги стегнати бедра, оформено седалище и изваяни ръце.

Най-новият Pilates Cadillac в София “паркира” в BodySpace! 

Бъди сред първите, които тренират с него!

Cadillac има десетки звездни фенове, което буди любопитството към този уред за пилатес, но като се има предвид леко страховития му външен вид, може би се чудиш какво изобщо прави.

Cadillac е идеален за възстановяване от травми, както и за хора с проблеми с равновесието и световъртежи. 

Повишеното разнообразие на упражнения и съпротивлението допринасят за изграждане на повече сила и гъвкавост и за извайване на стегнато и оформено Pilates body по-бързо и приятно.

Точно затова е толкова любим на звездите 🙂

Ready for a ride?

 

КАКВО Е ПИЛАТЕС CADILLAC?

Наречен на американската автомобилна марка, символ на „най-доброто от най-доброто“ през 50-те и 60-те години на миналия век, Cadillac е най-големият от уредите за пилатес.

Иновативното оборудване увеличава още повече разнообразието от упражнения, които предлага любимият ни Pilates Reformer. 

В BodySpace сме фенове на лидера в уредите за пилатес Balanced Body и затова избрахме за студиото именно Pilates Reformer Trapeze Combination™ (същият, на който тренират Кортни и Миранда).

Pilates Cadillac визуално наподобява висока рамка за легло – с четири стълба, повдигната платформа и елемент над главата, наречен трапец. Машината за тренировка е оборудвана с пружини, дръжки и лостове, които допринасят за нови възможности за тренировката и активират различни мускулни групи, без да се увеличава непременно трудността на упражненията.

Приставките на Cadillac се регулират, спрямо уменията, целите и опита на всеки трениращ.

ЗАЩО PILATES CADILLACS Е ПО-ВИСОКО НИВО В ПИЛАТЕСА?

С новия Pilates Reformer Trapeze Combination™ инструкторите на BodySpace предлагат още по-интересни и приятни тренировки, с които да откриеш възможностите на тялото си и да влезеш по-бързо във форма.

Нещо повече, Pilates Cadillac увеличава експоненциално ползите за здравето и допринася за развиването на мускулатура дори на по-трудните за извайване места.

Pilates Cadillac осигурява тренировка на цялото тяло и както винаги фокусът на тренировката е именно талията. 

“Ядрото” е ангажирано по време на всяка сесия, независимо дали упражненията са насочени към горната или долната част на тялото. 

С редовна практика се заздравява мускулатурата на гърба и кръста при хора от всички възрасти и се подобрява кръвообращението и сърдечносъдовото здраве.

Тренировките с Pilates Cadillac са особено препоръчителни за бременни, спортисти, професионални танцьори и начинаещи в пилатеса.